Ljudabsorbent Silent Room

Ljudabsorbent Silent Room

Din komfortzon!
Öppna kontorsplanlösningar innebär mer utrymme, mer ljus, mer frihet och… mer buller i arbetsmiljön. Varje dag står anställda inför ökande utmaningar att hitta en tyst plats för möten, telefonsamtal eller för att helt enkelt koncentrera sig på individuellt arbete. ”Ett rum i rummet” är ett enkelt sätt att hålla bullerstörningar borta och öka medarbetarnas produktivitet.

Ytterligare information

Silent Room

Small
Medium
Large
XL

Pris offereras 0.00kr

Ring oss för beställning idag

031-83 01 20

Kontakta oss för beställnig

Ljudabsorbent Silent Room

Din komfortzon!
Öppna kontorsplanlösningar innebär mer utrymme, mer ljus, mer frihet och... mer buller i arbetsmiljön. Varje dag står anställda inför ökande utmaningar att hitta en tyst plats för möten, telefonsamtal eller för att helt enkelt koncentrera sig på individuellt arbete. "Ett rum i rummet" är ett enkelt sätt att hålla bullerstörningar borta och öka medarbetarnas produktivitet.

SILENT ROOM är en oas av tystnad mitt i ett modernt kontor. Tack vare denna kontorslösning har det aldrig varit enklare att koncentrera sig på arbetet eftersom det möjliggör för anställda att fokusera under telefonsamtal, videokonferenser eller kreativa uppgifter utan att störa andra. SILENT ROOM säkerställer inomhusluftens kvalitet samt akustisk och visuell komfort för medarbetarna.

SILENT ROOM erbjuder en mängd designalternativ så att du kan skapa en personlig design och önskad kontorsstämning. Den inre och yttre finishen kan väljas separat. Både melamin och klädsel kan användas för de yttre panelerna. Vårt sortiment av material och färger kompletterar varandra harmoniskt och skapar en varm, hemtrevlig och avkopplande atmosfär. På grund av sin unika design kan SILENT ROOM placeras var som helst inom kontoret: mitt i kontorsutrymmet eller nära väggen, som en fristående akustikenhet eller som en samling enheter.

Ytterligare information

Silent Room

Small
Medium
Large
XL

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ljudabsorbent Silent Room”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4,7 Google reviews

Sagt om oss

Johan Schön

Jag uppleverar att ni/du svarar upp snabbt på våra behov, gärna kommer ut på plats för att säkerställa att ni uppfattat behovet korrekt.

Martinsson Elektronik

Malena Karlsson

Otroligt trevlig personal. Strålande service, snabba leveranser. Finns alla önskvärda prisnivåer. Bra tillgång till begagnade alternativ.

Sesami

Linda Forsberg

Fantastiskt duktig personal! Stort utbud av kontorsmöbler och kontorsstolar. Trevligt showroom där man kan kika på allt. Snabb leverans!

Ladda ner produktkatalog 2023/24

Skapa din egna stil med vår produktkatalog 2023/24! Ladda ner den idag för att upptäcka de senaste trenderna och inspirationen för ditt kontor